L’infantil A del Villarreal CF es va proclamar campió de Lliga Autonòmica el dimecres passat, després de disputar el seu partit ajornat davant el Lacross Babel d’Alacant (1-5). L’escenari era complicat: viatge entre setmana i partit a casa del cinqué classificat. No obstant això, l’infantil A no es va arronsar i va eixir a per totes, aconseguint un resultat que li permetia guanyar matemàticament la competició regular.

L’equip compta amb un ampli cos tècnic format per Alberto Marrama, Carlos Ibáñez, Adrián Esteve, Guerman Saad, la psicòloga María Cosín i Àlex Salvador, entrenador de porters. Tots ells també dirigeixen el cadet A. A més, han comptat amb entrenadors en pràctiques, com David Segarra o Toni Almeda.

A falta de dues jornades per a la conclusió del campionat, els groguets posseeixen un avantatge de huit punts sobre el Valencia CF, segon classificat, al qual, casualment, reben la propera jornada. En cas de guanyar els dos partits restants, l’infantil A arribaria a l’estratosfèrica xifra de 100 punts. «Això és una motivació més perquè els xavals segueixen millorant i oferint la seua millor versió. Aquests partits encara els motiven i aniran amb la mateixa intensitat que en els 32 anteriors», explica Carlos Ibáñez, membre del cos tècnic.

anys de treball / D’aquestes 32 jornades, les joves promeses han collit 31 victòries i han concedit un empat. Va ser davant el Levante UD, rebent un gol en els últims compassos. L’excel·lent ratxa d’aquest combinat és fruit de molts anys de treball baix la metodologia de la #CanteraGrogueta. «Com la resta d’equips del club, tractem de posar el focus en el jugador, ja que amb la millora individual, millora el rendiment de l’equip», destaca Ibáñez. «Aquest títul no és degut únicament a la feina d’una temporada, aquests xiquets han perdut finals importants per a ells i també han rebut cops durs. Aquest èxit també és mèrit de tots els entrenadors de la base, que han estat peces fonamentals del que són hui aquests xavals», afegeix.