El Villarreal CF va apostar fort pel futbol femení fa uns anys, creant un projecte futbolístic que s’ha consolidat com un dels capdavanters en el panorama nacional. Cada volta hi ha més xiquetes que juguen a futbol a la província de Castelló i bona part d’aquestes ho fan de la mà del Villarreal CF. El club groguet té en la seua estructura esportiva un primer equip, que juga en Reto Iberdrola, i quatre conjunts formatius.

El femení infantil-cadet, el qual competeix en la Lliga Valenta cadet-infantil, és un dels equips més joves de la seua lliga. No debades només té una jugadora en el seu planter que pertany a aquesta segona categoria. «Realment som un equip molt jove. Nosaltres només tenim una jugadora cadet de les 21 fitxes que tenim. Això suposa que molts dels equips que s’enfronten a nosaltres tenen avantatge físic», explica Marcelo Parodi, tècnic groguet.

Tot i això, els resultats de l’equip són immillorables. El femení infantil-cadet és líder invicte i domina l’estadística anotadora amb 54 gols a favor per només quatre en contra. Aquestes xifres li permetran passar a la següent fase del campionat, la qual es jugarà entre els sis primers equips de la competició. Tanmateix, com el propi Parodi declara, les properes dues jornades, en les quals s’enfronten als seus principals perseguidors, seran claus per a determinar l’ordre dels equips calssificats. «Ara venen dues jornades en les quals es decidirà el futur de la lligueta, anem primeres i si guanyem els dos partits continuarem com a líders. El nostre objectiu és quedar entre els sis primers, però si podem quedar en primer lloc, molt millor».

Parodi no és l’únic que aconsella a aquest grup de jugadores, ja que també forma part del cos tècnic Nazaret Segura, jugadora del primer equip femení del Villarreal CF. Tot un referent del futbol femení i un mirall per a les més joves. Sens dubte, la seua figura ha ajudat a la davantera Alba López a marcar 12 gols en el que portem de temporada, convertint-se en la segona màxima golejadora de la lliga, a només un gol de la primera. Però a més, Lucía Romero es troba en quart lloc amb 8 dianes. Com les estadístiques indiquen, el femení infantil-cadet és un equip molt ofensiu i que gaudeix amb el baló al camp rival.

Els seus tècnics destaquen a més la predisposició de les jugadoras per a aprendre nous concepts als entrenaments. «Són molt complidores i disciplinades», conclou Parodi.