Un inici immaculat. El Mini B està sent una de les grans sensacions de la temporada que acaba de començar en la #CanteraGrogueta. El menut equip groguet ha guanyat els seus cinc primers partits de lliga i és líder absolut de la seua categoria amb uns registres anotadors impressionants: 51 goles a favor i només un en contra.

Tot i els excel·lents resultats que ha aconseguit l’equip groguet, el conjunt que dirigeixen Bea Prades i Sergi Campos prioritza altres qüestions: «Tenim un equip amb molta qualitat. Els jugadors competeixen molt bé davant tots els rivals i cada cap de setmana tractem de fer-ho el millor possible. Anem líders i els xiquets están molt contents, però realment no és el que ens preocupa. Ací l’important és que es divertisquen fent esport i que aprenguen a jugar a futbol sota la metodología del Villarreal CF, la qual és molt positiva per al desenvolupament esportiu i personal», raona Bea Prades, que a més de ser entrenadora en categories inferiors és futbolista del femení A del club groguet.

molt units / En el pla personal, els joves jugadors que formen el Mini B són un equip totalment unit i amb un gran afany per aprendre. «Són molt divertits. Tenim un gran grup, són molt bons companys i venen amb moltes ganes d’aprendre. Són molt alegres i divertits i ens ho transmeten. Tot i que venen a passar-s’ho bé, també són xics als que els agrada competir», explica Prades.

La joventut de les perles groguetes no suposa un inconvenient per al seu procés d’aprenentatge, sinó més bé al contrari. «Són autentiques esponges, absorbeixen els conceptes que els transmetem molt ràpid, tant les explicacions com les correccions que els plantejem des del cos tècnic».

Per últim, l’entrenadora grogueta valora de manera positiva la seua primera experiencia com a preparadora a l’acadèmia grogueta. «Està sent una experiencia molt enriquidora. Estic ensenyant als xiquets tot el que sé, però també aprenem molt».