El Club Mabel de Benicarló va tancar la temporada amb el subcampionat de conjunts de primera categoria en el Nacional de gimnàstica rítmica que es va disputar del 29 de novembre a l’1 de desembre a Zaragoza.

L’equip sénior del Mabel, format per Nora, Carla, Raquel, Marián, Nerea, Kira i Silvia, entrenades per Manuela Belda, va desenvolupar un exercici complexe, ple de risc, el qual els va valdre la plata tant en la classificació general com en la final per aparells. Totes les gimnastes van estar a l’alçada d’una categoria que es presentava amb molt de nivell. Un exercici clavat el primer dia i amb algunes errades el segon, les va portar a aconseguir la plata per la que havien lluitat tant totes ells. Ja el diumenge, en les finals, van repetir el segon lloc.

El Mabel també va participar en la categoria aleví, amb l’equip format per Aitana, Lia, Amanda, Judith, Elena, Rebeca i Aimara. En el concurs general van ser terceres amb la mateixa nota que un dels clubs d’Andalusia, però el desempat marcat per l’execució, va fer que quedaren quartes.

En canvi, sí van pujar al podi en les finals dels huit millor equips, on el seu exercici amb cinc cordes els va valdre l’or.

Les seues entrenadores, Manola Belda i Patricia Ros, destaquen l’excel·lent treball durant els darrers mesos i l’actitut de 10 amb la qual han treballat les gimnastes. «Aquestes medalles suposen un premi al treball, la constància i el companyerisme que les uneix, per la qual cosa el Club Mabel Benicarló està molt orgullós d’elles», han manifestat.

La participació castellonenca en el Nacional es va completar amb el Tramuntana del Grau de Castelló. El club va participar en la categoria sénior amb Antonieta, Beatriz, Laia, Lidia, Marta, Nerea i Sara, un equip que tots anomenen mini sénior, ja que està format per sis gimnastes de primer any i una júnior. De fet, van ser l’equip més jove en competició. Finalment es van classificar en el lloc 20é de la categoria més nombrosa, amb 50 conjunts en joc. Un resultat que els ompli de satisfacció i ara ja preparen la propera temporada, cada volta amb més experiència.