La bona salut que mostra actualmente el CD Vall d’Alba es deu en bona part a la tasca desenvolupada per Miguel Gómez des que fa cinc anys va assumir el càrrec de coordinador del club.

Pero la relació de Gómez amb els colors del CD Vall d’Alba va començar abans, fa quasi una dècada, quan es va convertir en l’entrenador del juvenil en Primera regional. Ja des d’aleshores assegura que «vaig tindre bones vibracions al conéixer a la gent del club», i encara que va deixar d’entrenar al juvenil per a dirigir l’Acero, va seguir col·laborant amb el club.

Així va ser com es va involucrar en el projecte de recuperar la base del CD Vall d’Alba, que fa uns anys només tenia amateur i juvenil. Miguel reconeix que «l’encanta el futbol formatiu i el tracte amb els menuts».

L’objectiu que es marca en aquest treball és «que els xiquets i xiquetes milloren el seu futbol alhora que evolucionen com a persones».

Per això en el club «ens preocupem cada any d’obtindre millores tant pel que fa al material com a la formació dels tècnics, a més de donar un bon ambient per a que els jugadores estiguen a gust i puguen millorar».

Gómez explica que «enguany hem mantingut a molts entrenadors i hem integrat a diversos jugadors del club com ajudants d’entrenadors per a que es vagen formant, a més de becar els cursos d’entrenador».