La nova temporada de futbol no serà com les altres per a tota la gran família del CD Drac Castellón. A principis d’any va faltar Miguel Goterris, deixant un important buit al club, on tots l’enyoren cada dia.

El record de Goterris sempre estarà amb tots els que estimen el Drac, ja que Miguel era un autèntic tot terreny, sempre dispost a ajudar en qualsevol cosa que féra falta.

Delegat de camp, encarregat de la roba, del almacén i de moltes coses més, va ser tot un home de club, sempre donant consells als joves jugadors per a millorar tant al terreny de joc com a la vida.

El club ja el va homenatjar durant el sopar de tancament de la darrera temporada, on es va lliurar un detall a la seua família. Però la figura de Miguel Goterris continua molt presenta al club, on es va fer pràcticament insustituible.

I es que Miguel mai deia que no a res, sempre estava disposat a ajudar en tot i a recolçar a tots. Una gran persona que des que va entrar a formar part de la família del CD Drac Castellón va demostrar dia rere dia que estava volcat per complet amb el seu club de la manera més altruista. Però massa sovint la vida es mostra injusta, i així Miguel Goterris va haver de deixar de gaudir amb el seu equip i la seua gent massa prompte. Però la seua gent mai l’oblidarà i sempre el té en el seu record.