El Playas va aconseguir molt bons resultats a Alacant, on el darrer cap de setmana es va celebrar el Campionat Autonòmic de llançaments llargs per a menors, on van aconseguir set medalles i grans marques.

El més destacat va ser sens dubte els 40,70 metres en llançament de javalina de Raquel Hortelano, ja que l’atleta es coloca així en la tercera posició del rànquing nacional de la categoria sub-16.

En la prova de llançament de martell l’equip castellonenc va dominar a plaer, amb tres atletes al podi: Laia Beltrán va aconseguir l’or amb més de 47 metres i situant-se en segona posició del rànquing nacional, just per darrere de la seua companya Ainhoa Gimeno, que en aquest autonòmic es va haver de conformar amb la plata, mentre que Mar Olvera va ser tercera, aconseguint a més la mínima per al Nacional que es celebrarà a Castelló el 24 i 25 de febrer.

En categoria masculina es van aconseguir tres medalles més. Així, en llançament de disc Marcos Lozano va guanyar i a més va millorar la seua marca personal amb 44,50 i es va situar segon en el ràqnuing nacional, sens dubte un diamant en brut, el qual amb treball pot arribar a ser un gran atleta. En la mateixa prova va ser segon Pablo Cambronero amb més de 41 metres. El palmarés el va completar Denis Side, que es va penjar l’or amb 35,06 metres en llançament de martell,

marxa en ruta / A l’autonòmic de marxa en ruta, el Playas en categoria sub16 va aconseguir el segon lloc de Rubén Albiol amb un crono de 26.25 per als 5 kms i el tercer d’Unai Capdevila amb 28.16, a més del segon lloc de la nulera Lula Peris amb 29.01.