L’actual bon moment de la base del CF Nules, amb un important renaixement que es pretén consolidar durant el transcurs d’aquesta temporada 2017-18, té com a un dels seus màxims responsables a Sergio de la Fuente Agustín, que es va estrenar la darrera campanya com a màxim responsable de les tasques de coordinació del futbol base del club roget.

Sergio és un bon coneixedor del CF Nules ja que es va formar com a jugador de futbol en la seua escola i porta a més huit temporades com a integrant del primer equip nuler, amb el que va aconseguir el retorn a la Regional Preferent.

Tot això li facilita la seua tasca, que inicia ara una segona temporada en la qual l’objectiu és mantindre les bones expectatives que van caracteritzar la darrera campanya per a consolidar tot el que es va posar en marxa els últims mesos.

A més, Sergio té la valuosa col·laboració d’Antonio Menéndez, sempre disposat a tirar una mà i que també coneix a la perfecció aquest club.

Amb l’esforç de tots dos i el recolçament de tota la gran família rogeta, l’escola del CF Nules ha crescut aquesta temporada fins arribar als 150 jugadors inscrits, una progressió que a bon segur tindrà continuitat durant els propers anys per arribar més lluny i tornar a situar el club nuler en un lloc de referència.