+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

natació

El Trofeu Albacora Castelló es consolida amb la segona edició

Huit equips provincials van participar en les categories aleví i benjamí

 

Els nadadors del club Albacora van disfrutar amb el trofeu organitzat a la Piscina Castàlia. - MEDITERRÁNEO

M. M.
27/01/2018

El Club Natació Albacora Castelló va consolidar el seu trofeu en una segona edició que va tindre lloc a la Piscina Castàlia de la capital de la Plana.

La competició va tindre la participació de 171 nadadors de les categories aleví i benjamí, els quals pertanyien a huit clubs de tota la província de Castelló: CN Benicarló, CN Vinaròs, Club Deportivo Nados Castellón, CN La Vall Mon d’Aigua, CN Onda, CD Lledó, Vila-swim fondistas CN i els propis anfitrions.

Tots ells van realitzar un intens programa de proves dels diversos estils de natació: 50 papallona, 50 esquena, 50 braça, 50 lliures i 8x50 mixte.

Després de la finalització de les proves, els nadadors més menuts del club Albacora van oferir una exhibició i a continuació es van lliurar els trofeus asl millors classificats en totes les proves.

En aleví masculí va guanyar Nacho Campos (CD Nados), seguit d’Andreu Jovani i César Udroiu, mentre que en xiques la millor va ser Cristina Ciobanu (CD Nados) i van completar el podi Claudia Fandos i Daniela Muñoz.

En benjamí masculí la victòria va ser per a Joan Silvestre (CN La Vall Món d’Aigua), seguit de Pau Ordaz i Joel Arnau, mentre que la primera xica va ser Paula Gálvez (CD Nados) i li seguiren Sara Rovira i Yraya Buig.

Per últim, pel que fa a la categoria de relleus, en aquest cas va guanyar l’equip del CD Nados, mentre que el CN Vinaròs es va classificar en segon lloc i el CN La Vall Món d’Aigua va finalitzar en tercera posició.