NOM DEL CLUB:

AUTO VILA-REAL MOLDEAZUL VILLARREAL CF.

ANY DE FUNDACIÓ:

1987.

PRESIDENT:

JUAN ANTONIO ENDRINO.

PAVELLÓ:

CENTRE DE TECNIFICACIÓ ESPORTIVA.

EQUIPACIÓ:

GROGA.

PRIMER EQUIP:

REGIONAL PREFERENT. GRUP II.

El Club Vila-Sport Fútbol Sala manté l’aposta per la base amb cinc equips amb molta projecció.

El juvenil és un dels equips que més estan destacant. Tot i que la majoria dels jugadors debuten en la categoria, després de guanyar el CD Moreres (10-1) són quarts al Grup II de Primera Regional amb 34 punts i 96 gols a favor gràcies a la gran dupla formada per Jony i Miquel Albiol, amb 30 i 29 dianes, respectivament.

També és quart el cadet A, a huit punts del líder en el Grup IV de la Primera Regional. Un grup molt golejador, ja que l’Auto-Real, amb 106 gols a favor, és el quart equip més golejador, i també el segon menys golejat amb només 20 gols encaixats.

Pel que fa al cadet B, és la novetat d’aquesta temporada, l’equip més jove del club el qual està fent una temporada amb molt de mèrit en el seu debut en el Grup IV de la Primera Regional.

L’infantil A és ara octau amb 31 punts en el Grup IV de la Primera Regional, mentre que l’infantil B, amb un planter de jugadors de primer any en la categoria, lluita sense descans en el Grup IV de la Primera Regional, on ocupa el lloc oncé de la classificació.

torneig / Cal destacar que el club vila-realenc, amb la col·laboració del Servei Municipal d’Esports (SME) de Vila-real, organitza una temporada més el Torneig Aleví Escolar de Futbol Sala Auto Vila-real, una matinal plena de partits la qual es converteix en una autèntica festa del futbol sala per als menuts, un torneig on participen tots els col·legis de la ciutat i que posa el punt i final al curs esportiu escolar. Aquesta temporada arriba ja a la seua quarta edició, que tindrà lloc el proper dissabte 5 de maig al pavelló Melilla amb una gran participació.