Després de celebrar el seu 25è aniversari, el Waterpolo Castelló continua endavant en una temporada en la qual els seus equips estan en plena forma.

El juvenil aspira a tot en la lliga i té moltes possibilitats per a classificar-se per al Campionat d’Espanya. A més, alguns dels seus jugadors són fixes amb l’equip sénior de Segona Nacional.

El cadet masculí està format per jugadors de primer any i jugadors de recent incorporació. Aquest equip inicia la lliga amb molta il·lusió i entrena dur per a posar-se al nivell de la seua competició quan abans millor.

El cadet femení és un equip molt jove i amb talent, format sobretot per jugadores infantils, sempre amb el lema ‘la unió fa la força’ per endavant.

L’infantil és un equip mixte on les xiques tenen un gran protagonisme. Un magnífic grup el qual competirà enguany per una plaça en el Campionat d’Espanya.

L’aleví mixte afronta la temporada amb ambició, en un any en el qual molts dels seus jugadors afronten la seua segona temporada al club castellonenc.

Per últim, el benjamí és un nombrós grup per la qual cosa el club té enguany dos equips per a assegurar que tots tinguen prou minuts per aprendre i gaudir.

NOM DEL CLUB:

WATERPOLO CASTELLÓ.

ANY DE FUNDACIÓ:

1992.

PRESIDENT:

PEPE BAUSÁ.

PAVELLÓ:

PISCINA MUNICIPAL DE CASTELLÓ.

EQUIPACIÓ:

NEGRA I VERDA.

PRIMER EQUIP:

SEGONA DIVISSIÓ NACIONAL.