+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

natació

153 nedadors benjamíns en el Trofeu Ciutat de Benicarló

 

M. M.
24/06/2017

El darrer dissabte 17 de juny es va disputar a la piscina municipal de Benicarló el trofeu Ciutat de Benicarló, per a nedadors de la categoria benjamí. El trofeu va reunir 153 nedadors de 9 clubs de tota la província de Castelló.

Per part dels benicarlandos, les entrenadores Lucia Vicente i Carla Cornelles varen presentar un equip de 16 nedadors: Bianca Ralea, Yeray Ibáñez, Alicia Harris, Paula Alcaraz, Gerard Labèrnia, Oscar Balaguer, David Balaguer, Joana Bel, Alejandro Rodríguez, Dino Buttice, Daniela Valdearcos, Cristian Sorín, Elsa Martínez, Yusra Laalioui, Adrián Jiménez i Iker Bertomeu.

Fins a sis medalles varen obtindre els benjamins benicarlandos: Gerard Labèrnia va aconseguir dues medalles: or als 400 lliures i plata als 200 estils; Joana Bel, dos bronzes als 100 papallona i 200 estils; David Balaguer va ser bronze als 100 braça i Cristian Sorín, bronze als 100 papallona.

A més, la nedadora Gemma Labèrnia ha sigut escollida com a millor esportista del club benicarlando del 2016. Amb 15 anys ha sigut la segona esportista en la història del club que aconsegueix classificar-se per al nacional open.