NOMBRE DEL CLUB:

ASSOCIACIÓ CULTURAL I ESPORTIVA DE PEÑÍSCOLA.

ANY DE FUNDACIÓ:

1970.

PRESIDENT:

JESÚS FERNÁNDEZ.

TERRENY DE JOC:

BENEDICTE XIII.

EQUIPACIÓ:

BLANC I BLAVA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA REGIONAL.

L’Associació Cultural i Esportiva de Peñíscola va celebrar durant les festes de la localitat la tradicional presentació de tots els seus equips per a la nova temporada. Damunt del terreny de joc del Benedicte XIII van comparèixer els joves que aquest curs defensaran la samarreta blanquiblava en les diverses competicions.

Una de les novetats ve amb l’introducció d’un equip de cadets, a més del debut de l’amateur en Primera Regional després d’haver aconseguit l’ascens al finalitzar la darrera temporada.

El president del club, Jesús Fernández, va destacar aquestos aspectes en la seua intervenció i també va fer referència a la incorporació de Dani Domingo com a coordinador esportiu, a més de tota la gent que col·labora cada cap de setmana amb aquesta entitat esportiva.

Per la seua banda, l’alcalde de la localitat, Andrés Martínez, va lloar el gran paper que aquest club de futbol té en la vida esportiva de Peñíscola i va destacar el repte que suposa la nova categoria per al primer equip.

El president del club també ha volgut fer menció d’algunes iniciatives que han realitzat, com el viatge organitzat per a veure el partit que va disputar ahir la selecció espanyola a Alacant.

el club vol crèixer / Fernández va fer a més una crida per a ampliar la gent que ara forma part d’aquest club, amb l’objectiu d’abastar els 200 membres.

El primer equip ha debutat amb bon peu a Primera Regional, aconseguint la victòria en la primera jornada, en la qual es va imposar al Vilafamés amb els gols de Mohamed Oubaha i Javier Rodríguez. Així van sumar els tres primers punts d’una campanya que il·lusiona molt als joves del planter del Peñíscola.

El club té enguany huit equips de base, amb un juvenil, un cadet, un infantil, un aleví, dos benjamins, un prebenjamí i un querubí. Tots ells tenen importants reptes en una temporada en la que els jugadors volen continuar formant-se per arribar algun dia al primer equip.