Nules va consolidar el Triatló Trinoulas Platges de Nules, organitzat pel club Trinoulas amb la col·laboració de l’Ajuntament, en una segona edició en la qual, a més, va debutar com a segona prova del IV Circuit de Triatló Diputació de Castelló.

La prova es va disputar el darrer 10 de juny i va tindre uns 200 participants. El més ràpid va ser l’esportista del Tricanet d’En Berenguer José M. Saya, guanyador absolut amb un temps de 58.06 minuts. Només 25 segons mé va tardar David Fuster (Trilavall) i va ser tercer Mario Salvador (Duurs-Michavila Castelló).

En dones es va imposar la triatleta del CDE. San Sebastián de los Reyes Esther Ramos, que va aturar el crono en 1.07.48 hores. Van completar el podi Sonia Ruiz (Trivila) amb 1.09.18 i Inés Tirado (Laboratorios SyS) amb 1.09.20.

Els millor locals van ser en categoria masculina Carlos García, Juan Arambul i Javier Doñate, i en xiques les esportites Marta Oliver i Marta García.

Per equips, Duurs-Michavila Castelló, Tricanet d’En Berenguer i Trilavall van ser els tres primers classificats en aquest ordre.

Al matí es va celebrar a més el II Triatló Escolar Trinoulas, amb més de 200 xiquets des de categoria cadet fins a multiesport.