La Fundació per a l’Eficiència Energètica de la Comunitat Valenciana, f2e, participara en la Fira del Medi Ambient que es realitzara el pròxim 5 de juny amb motiu de la celebració del Dia Mundial de medi ambient en la plaça Santa Clara de Castelló.

De 10.00 a 20.00 hores, la Fundació f2e informarà i assessorarà en el seu estand a tots els ciutadans interessats en l’eficiència energètica, ensenyant-los com estalviar en les factures energètiques dels seus llars i informant-los de les alternatives i tecnologies d’existents per a això. També es podran visionar vídeos amb consells d’estalvi energètic, sobre climatització, conducció eficient, il·luminació, factura elèctrica, etc. En l’estand, a més, es podran comparar consums, potències, fluxos lluminosos, etiquetes energètiques, etc., dels diferents tipus de lluminàries que existixen en el mercat, perquè el ciutadà sàpia quin producte triar per a cada cas.

Es tracta d’un esdeveniment que pretén convertir-se en un espai actiu de participació en temes socials, culturals, formatius i d’assessorament referents al comerç responsable, sostenible, reutilitzable, reciclable i mediambiental. Així, es fomentarà el coneixement del públic, d’una forma àmplia i variada, sobre l’oferta disponible entorn de les noves tecnologies i tendències respectuoses amb el medi ambient. S’intentarà potenciar les plataformes per a totes les entitats que treballen en l’àmbit, oferint productes i servicis destinats a cobrir les seues necessitats i millorar la qualitat de vida de la població. H