En el Campus Iberdrola, a San Agustín de Guadalix (Madrid), va tindre lloc una trobada entre el president de la companyia energètica espanyola, Ignacio Galán, i al voltant de 300 empleats de la firma, amb l’objectiu d’animar-los a avançar en el compliment dels compromisos per als pròxims anys i de respondre a les seues inquietuds sobre l’estratègia del grup d’energia líder a Espanya.

Galán va remarcar que el propòsit és «continuar construint, cada dia i en col·laboració, un model energètic més elèctric, saludable i accessible». Aquestes paraules expressen el valor que l’empresa aporta a la societat des del seu rol de ciutadà corporatiu i reflectix el seu compromís amb la transformació del model energètic actual, cap a un nou paradigma la prioritat del qual siga el benestar de les persones i la preservació del planeta.

Aquest propòsit que la companyia s’ha marcat està alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda de Nacions Unides per a 2030. Per a complir amb aquest propòsit, Iberdrola es basa en tres valors corporatius que descriuen la identitat del grup i vertebren la seua estratègia: energia sostenible, força integradora i impuls dinamitzador. A través d’ells es posa de manifest el compromís de la companyia amb la creació de valor econòmic, social i mediambiental, a més de amb la suma de talents, la diversitat, la innovació i l’anticipació.