La Comunitat Valenciana és terra de festivals i durant l'estiu cap altra zona del país alberga més grans esdeveniments. Un dels més primerencs en el calendari és el Festival de les Arts, de València, una cita plenament consolidada i que destaca per la seva comoditat, el gran nivell del cartell (especialment en la seva segona jornada) i per celebrar-se en un entorn únic: la Ciutat dels Arts i els Ciències de València. La cita serà el 7 i 8 de juny i promet ser la bestreta d'altres grans certàmens de la Comunitat com són l'Arenal Sound, el FIB, el Low o el Rototom.

Aquest any, la proposta musical del Festival de les Arts sorprèn per l'enorme potencial dels grups, sobretot el 8 de juny, amb un elenc de bandes de màxim nivell que ha fet que les entrades per a aquest dia estiguin complentamente esgotades. Vetusta Morla, Dorian, Iván Ferreiro, Zahara, Second i Elyella, secundats per Carolina Durant i Carmen Boza, són arguments de molt pes per assegurar una tarda-nit espectacular de so indie.

Per la seva banda, el divendres 7 de juny, Fangoria, Amaia, Rozalén, La M.O.D.A, obriran el menú musical del festival i ompliran d'ambient un recinte top. Tres escenaris, més de 24 hores de música, una varietat gastronòmica al foodies Merkat, Dissenyadors i marques emergents a Les Arts Market, il·lustradors en directe i focs artificials.

Cal recordar que el Festival de les Arts naix de la connexió entre la música i altres disciplines artístiques com ara el disseny, la il·lustració o la gastronomia. Un festival amb ànima que busca donar suport a la ciutat de València posant en valor els seus espais i artistes. Un nou projecte amb esperit sostenible per a grans i menuts on tindran cabuda totes les expressions artístiques i moviments culturals.

El Festival de les Arts no només es viu dos dies a l'any. Durant la primavera de les passades edicions, vam portar el festival als barris artístics de la ciutat com ara Russafa, El Carme, Manises o La Patacona amb el Circuit de les Arts. Durant el més de maig vam acollir concerts en acústic, exposicions, workshops o xarrades amb artistes locals.