+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

Firma invitada

Un any per a complir reptes

 

Un any per a complir reptes -

Rafa Simó Rafa Simó
02/01/2018

L’arribada d’un nou any convida a plantejar-se els reptes que tenim al davant. I aquest 2018 que acabem d’estrenar arriba carregat de projectes per al Govern municipal que, en l’àmbit urbanístic, suposaran un avanç definitiu per a fer de Castelló una ciutat millor. Amb les expectatives que açò suposa i les responsabilitats que genera. Aquest és l’any en el qual donarem l’impuls definitiu al Pla General amb l’exposició al públic de la planificació estructural ja al gener i una mica més endavant de l’ordenació detallada.

També l’any en què arrancarà l’execució del nou pont sobre el riu Sec, un projecte àmpliament reivindicat pels veïns de l’avinguda de l’Alcora. Un pont que no solament millorarà la connexió entre barris, sinó que suposa el tret d’eixida a la inversió més gran de fons europeus de la història a Castelló gràcies a l’estratègia EDUSI. Aquesta estratègia contribuirà a promoure una mobilitat més sostenible ampliant la xarxa de carrils bici i també impulsarà projectes com la millora de l’accessibilitat de parades d’autobús. És l’any en què s’adequarà un dels accessos més importants a la ciutat, l’avinguda Enrique Gimeno, amb voreres i carril bici.

I 2018 marcarà sens dubte un abans i un després en el Grau, amb l’adequació del solar de l’Emilio Fabregat, al que ja podem cridar Plaça Josefina López Sanmartín, després de tantes promeses com a incompliments dels anteriors governs, i la remodelació integral de la Panderola.

Aquests són els grans projectes, els que generen titulars, però no són els únics. També tenim al davant un any per a seguir repavimentant carrers o acabant urbanitzacions fa anys inacabades. Projectes dels quals ens sentim tan orgullosos com els primers perquè comparteixen un mateix objectiu: millorar la qualitat de vida en els nostres barris. Tots expliquen. Tots ens importen. Feliç i motivant 2018!

*Portaveu Grup Socialista a l’Ajuntament de Castelló

   
1 Comentario
01

Por Cruda Realidad 9:43 - 02.01.2018

DENUNCIA ESTE COMENTARIO

Ayuda: Si considera que este comentario no debe aparecer en este web, por favor indíquenos el motivo y pulse el botón [Enviar aviso].

Leyendo las reflexiones de nuestro polivalente concejal, me han entrado ganas de llorar ¡Qué destrozado quedó Castelló! Más de 20 años con un equipo de gobierno municipal que ni estaba ni se le esperaba, nos dejaron una ciudad “en cuidados intensivos” y con un PGOU anulado. Tan destrozado que actuaciones imprescindibles y cotidianas en cualquier ciudad europea, se nos anuncian como avances y logros “titánicos”. Las carencias en transporte público, ordenación del tráfico, equipamiento urbano y vial de nuestra ciudad siguen siendo inadmisibles e injustificables. Para poner Castelló a la altura de la más humilde ciudad europea de similar número de habitantes, por ejemplo francesa, hace falta dinero, es evidente, pero también mucha humildad, mucha información, mucha formación y sobre todo mucha, muchísima decisión a la hora de actuar…..Por poner un simple ejemplo, si accedemos a las Rondas de circunvalación por el norte desde la antigua N-340, en las Rondas deberemos de circular cumpliendo la normas de comportamiento en la circulación fuera de poblado ( en carretera); en cambio, si accedemos por el oeste a través de la “super-rotonda” del acceso sur a la AP-7, deberemos de circular cumpliendo las normas de comportamiento en la circulación en poblado (en ciudad). ¿Tanto cuesta colocar las preceptivas señales de código de “Entrada a poblado” y “Fin de poblado” donde proceda? Concejal Simó, ¿permitiremos continuar con la ley del silencio del “nadie sabe, nadie contesta” o nos decidiremos a actuar ya?