+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

Firma invitada

Europa ha mort

 

Del Señor
19/01/2016

Europa ha mort i el cadàver està pudent. Recordem l’alt grau de cinisme imperant al si de la pròpia Unió Europea. Diuen els papers que la Unió està fundada sobre els valors de respecte a la dignitat i als drets humans, llibertat, democràcia, igualtat i estat de dret. Democràcia com la que van negar al poble grec, sotmès fins a la humiliació. Igualtat com la que se segueix negant a les dones. Llibertat i estat de dret com el que ha portat a la presó a Alfon i a molts presos polítics a Espanya per exercir la llibertat d’expressió. I dignitat i drets humans dels quals es beneficien les centenars de milers de refugiades que ara mateix es foten de fred i fam mentre Europa segueix ciminalitzant als bombers voluntaris que intenten salvar vides. La UE només ha rebut a 272 dels 160.000 refugiats que es va comprometre a acollir dels quals 18 estan a Espanya, que ha d’acollir a 16.000. Tot un èxit.

Entre els objectius de l’UE, diuen eixos papers que està el de la lluita contra l’exclusió social i la discriminació, el foment de la justícia i la protecció socials. No sé què pensaran les milers de famílies que continuen sent desnonades de les seues vivendes. Ens diran que per a millorar tot açò i no per a beneficiar als bancs és pel que Europa, on PP i PSOE acostumen a votar el mateix, ens reclama ara altres 13.000 milions d’euros de retallades i menys drets laborals. Morta i pudenta. H

*Regidor CSeM

 
 
1 Comentario
01

Por Vicent Bosch i Paús 10:53 - 19.01.2016

DENUNCIA ESTE COMENTARIO

Ayuda: Si considera que este comentario no debe aparecer en este web, por favor indíquenos el motivo y pulse el botón [Enviar aviso].

No els vota ningú, als del BCE, i algun més i el que diuen va a missa, sense ser ordenats pel seminari de les urnes.