#JoHiVaig a la manifestació per un #FinançamentJust que recorrerà els carrers de València aquest pròxim dissabte, 18 de novembre, per a reivindicar un sistema de finançament que garantisca la igualtat d’oportunitats entre tots els ciutadans. No volem més del que ens correspon, però tampoc menys. Sense els recursos que ens corresponen, es dispara el deute i es condiciona la despesa en els nostres serveis públics fonamentals.

#JoHiVaig a la manifestació per un #FinançamentJust per a corregir el dèficit de finançament que estan patint les autonomies, però especialment la valenciana. Rebre menys ingressos posa en risc els pilars del sistema de l’Estat del benestar que en aquests moments estan sostenint les administracions més properes a la ciutadania, com són la Generalitat i els ajuntaments.

#JOHIVAIG a la manifestació per un #FinançamentJust per a exigir un model que acabe amb el dèficit inversor en el nostre territori, que compense la insuficiència inversora que anem patint en els últims anys i dedique la quantitat de recursos ajustada al nostre pes poblacional. El nostre infrafinançament assolirà enguany els 1.600 milions d’euros. No és just, no és tolerable, no és sostenible.

#JoHiVaig a la manifestació per un #FinançamentJust perquè els castellonencs volem rebre del Govern central el que ens correspon. Ni més ni menys. Mantenir l’actual sistema de finançament suposa un atac frontal a l’autonomia local i a la seua capacitat de prestar serveis a la ciutadania.

Reivindicar un finançament just és, ni més ni menys, reivindicar millor atenció sanitària, més suport a l’educació pública, millors infraestructures estratègiques, més oportunitats laborals…, en definitiva, més qualitat de vida. Per tot açò, #JoHiVaig.

*Portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Castelló