Hui obrim una nova via de comunicació directa amb els veïns i veïnes a l’Alcora. A partir d’ara, a més de tots els matins, l’equip de govern atendrem també la ciutadania a l’Ajuntament els dijous de vesprada, de 18.00 a 20.00 hores.

Es tracta d’una iniciativa amb la qual volem facilitar a les persones que, per treball o altres motius, els és impossible acudir al consistori pels matins, puguen aprofitar eixa vesprada per tal d’exposar-nos directament allò que consideren oportú; les seues propostes, dubtes, opinions, queixes, suggeriments, etc.

De la mateixa manera, volem donar la possibilitat que puguen també realitzar certes gestions administratives a l’Ajuntament eixe dia, així, a partir del pròxim any 2020 podran fer-ho, en horari de 17.00 a 20.00 hores.

De tu a tu, així és com ens agrada treballar i és el que ens ha motivat a sumar aquest nou servei de proximitat i comunicació directa amb els veïns i veïnes. Pensem que només atenent, dialogant i escoltant als ciutadans es poden donar solucions efectives a les vertaderes necessitats i demandes que hi ha a la nostra població.

El dia de la investidura --demà en farà 5 mesos--, vaig assegurar que la majoria absoluta no anava a canviar la nostra manera de ser, entendre i fer política, i així està sent.

Hui, com cada dijous, toca despatx al carrer, una iniciativa que vam posar en marxa en la passada legislatura amb la finalitat de veure en primera persona eixes coses que no es poden apreciar ni gestionar des d’un despatx. Són moltes les persones que al llarg d’aquest temps m’han parat pel carrer per traslladar-me propostes, problemes, coses a millorar, i puc assegurar que fem tot el possible, amb els mitjans disponibles, per tal d’oferir-los solucions.

El regidor d’Urbanisme, Julián Tena, i la regidora de Parcs i Jardins, Ángeles Ibáñez, m’acompanyen en aquest recorregut pel poble, també ells estan a peu de carrer pràcticament a diari.

Conscients que encara queda molt per fer (com sol dir-se, darrere de l’u, el dos) continuarem sumant recursos per, a més d’altres projectes de major envergadura, no descurar eixes «xicotetes obres» que fan millor el dia a dia dels nostres veïns i veïnes i que coneixem de primera mà gràcies a eixe contacte directe i iniciatives com la que avui encetem.

*Alcalde de l’Alcora