En tan sols un mes decidirem els nostres representants en quatre eleccions diferents: municipals, autonòmiques, generals i europees. I clar, els partits comencen a bombardejar amb propostes i promeses. Alguns partits, però, deuen pensar que la gent és idiota, que no pensa, que es deixa dur només per les emocions i que és manipulable. Veient les propostes que fan, així ho sembla. A Compromís portem tota la legislatura demanant a la ciutadania que opine, que ens ajude a prendre les millors decisions. Portem tota la legislatura confiant en el fet que qui més sap d’allò que necessita són els col·lectius afectats i escoltant la seua veu per a fer realitat les seues reivindicacions. Perquè els representants públics ens devem a la ciutadania, a la millora de la seua vida. Amb Compromís s’ha acabat això de què algú es presenta a les eleccions per a tindre un sou, per a tindre poder. Nosaltres ens apropem a la política perquè tenim un Compromís amb la ciutadania, hem vingut ací per a transformar la realitat i canviar les seues vides a millor.

I aquesta legislatura n’hem fet molts de canvis. Moltes activitats. Moltes coses. El Partit Popular dirà que també en feien de coses. Però no es tracta d’això, no es tracta de fer coses. A Compromís creiem fermament que Castelló ha de ser molt més que un simple contenidor per a les persones i els serveis. La nostra ciutat ha de ser un lloc de creixement, d’oportunitats, d’opcions per al futur i, també, de protecció i seguretat. I per a això hem de saber implicar a la ciutadania en la presa de decisions. Aquests quatre anys hem transformat la cultura de la participació perquè no tornen els temps foscos de la manipulació, de la suposada compra de vots i de voluntats. Compromís hem sigut la garantia de la transparència i hem fet accessibles les dades per a facilitar la presa de decisions i l’empoderament de la ciutadania. Perquè volem que guanye la gent, que guanye la ciutat, que guanyen els barris, que guanye el Grau.

I a partir de maig seguirem fent que Castelló siga un bon lloc per néixer, per créixer, per viure i per fer-se gran amb tots els drets i més oportunitats. I així, a Castelló, guanyarà la ciutadania.

*Regidora de Compromís per Castelló