La inacció de Benlloch en matèria urbanística es confirma ja com la major irresponsabilitat d’un governant en la nostra ciutat. Deixar sense atendre els acords urbanístics signats per governs anteriors i paralitzar la modificació del nou Pla General impulsat pel Partit Popular condemnant-nos a continuar en el PGOU aprovat pel PSOE en 1993, són decisions que han perjudicat greument a Vila-real.

La tramitació al Ple d’una modificació puntual del PGOU ens ha permès accedir a la informació urbanística que Benlloch ocultava. Per fi hem pogut conèixer, amb informes tècnics, el que fins ara han intentat amagar: que el Pla General aprovat pels socialistes l’any 1993 és el responsable de les peticions d’expropiacions que arriben a l’ajuntament. Unes peticions d’expropiacions que els socialistes han volgut convertir en «sentències del PP» intentant fer responsables de la seua mala gestió als seus rivals.

Per mantenir aquesta mentida ha sigut clau ocultar les suposades sentències. Ni veïns ni oposició hem pogut veure els 28 milions en sentències que diuen haver pagat, simplement perquè no existeixen. El que Benlloch ha pagat són peticions d’expropiació reconegudes pels socialistes en el seu PGOU.

ARA ANUNCIEN una revisió integral del PGOU per modificar el que ells van aprovar en 1993. Cal bolcar en el Pla tot l’aprofitament que els socialistes van reconèixer en el seu PGOU i que ara ja sabem era impossible de materialitzar. Ara ja parlen d’una ciutat de més de 70.000 habitants, parlen d’incrementar les altures dels edificis. Ara fan seua la solució que van descartar en 2011 en l’únic objectiu d’atacar al Partit Popular.

*Portavoz del PP en Vila-real