Això és el que fa el PSOE a Vila-real: dir mentides com una catedral. L’estat de nervis en el qual viuen Benlloch i els seus companys és preocupant i frega el surrealisme. Ens acusen, per exemple, de voler eliminar el bus quan és una moció de Cs i el que volem, com tots els veïns, és que deixe de ser un bus fantasma. La desfeta d’Andalusia, junt a la proximitat de les eleccions locals està fent que les acusacions, els insults i l’intent de silenciar tant al nostre partit com a l’oposició es multipliquen. «Troglodites» o «bèsties» és del més suau que ens va dedicar l’alcalde en el ple. Un alcalde acostumat a donar lliçons i que com el seu enemic íntim, el president Sánchez, està encantat de conèixer-se.

Però, tal i com el primer edil va assegurar: «les mentides tenen les potes molt curtes» i les seues i les del govern que lidera directament ja estan amputades. Perquè no cola, ja no els creu ningú a Vila-real. Per això, han de recórrer als atacs sense fonament i a menysprear a l’oposició. No obstant, no ho aconseguiran.

En Cs, ja els avance, que no anem a canviar la nostra forma de fer política des del talant democràtic, la crítica constructiva i la proposta sensata per més que els moleste. Des de les files socialistes poden seguir cridant, enganyant i venent fum, però amb això es quedaran. La fi de cicle està més a prop que mai i ho saben. Ni PSOE ni tampoc Compromís tenen projecte de futur ni capacitat de gestió. Ho han demostrat en 8 anys i ho estan rematant aquests últims mesos a la desesperada.

Fins i tot, han assignat un portaveu que actua com un rottweiler i que pareix més l’escuder de Benlloch que el defensor de la gestió del bipartit. Una pena el final d’aquest conte, sobretot, per la imatge que alguns estan donant i que no es mereix ni Vila-real ni els vila-realencs.

Els vila-realencs es mereixen pagar menys pels seus impostos, no pagar per heretar pel que ja és seu, tindre una ciutat neta, un clavegueram adequat o comptar amb una Policia Local que puga garantir la seguretat i els serveis amb dignitat. Per aquests i altres objectius anem a lluitar des de Cs malgrat qui li pese.

*Portaveu Cs a l’Ajuntament de Vila-real