L’Ajuntament de Nules ha fet recentment una inversió de més de 30.000 euros en la reparació d’alguns camins rurals del terme municipal. En concret, s’ha actuat a la travessa del Pinet i al camí del Colmenar amb una aportació municipal de 31.906,83 euros per a l’asfaltatge i la reparació. De manera que els principals treballs realitzats han consistit en un doble tractament superficial en aquests dos trams, de fet a la travessa del Pinet s’ha actuat en una superfície total de 2.650 metres quadrats i al camí del Colmenar s’ha asfaltat un tram de 1.928 metres quadrats.

La inversió per a fer aquestes actuacions és totalment municipal per la qual cosa estem fent un esforç important per a, a poc a poc, adequar els camins rurals que es troben en mal estat. En 2020 es seguirà invertint per millorar altres camins del municipi que també estan en mal estat.

Per altra banda fa unes setmanes es va convocar una junta local de seguretat a l`Ajuntament de Nules en la que es va acordar dur a terme controls en el camp durant tota la campanya citrícola en la que participe Policia Local, Policia Nacional adscrita a la Generalitat Valenciana i Guardia Civil, així com s´utilitzarà els drons de la Policía Local de Nules per millorar la seguretat ciutadana en el terme municipal, especialment el rural. Apostem decididament per l’innovació al servici de la seguretat i per dotar al cos policial de les millors ferraments possibles per fer la seua feina.

Crec important recordar que Nules té creada des de l’ anterior legislatura la unitat rural (URE) de la Policía Local de Nules, destinant exclusivament una patrulla per al camp de forma permanent durant tot l’ any, feina que es vorà reforçada durant els propers mesos.

*Alcalde de Nules