+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

El turno

No ens aturarem!

 

XAVIER Ochando
04/06/2017

Com ja sabreu, Vila-real s’ha presentat amb un projecte de millora de la ciutat a l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat, més coneguda com Edusi. Uns fons europeus que ens ajudarien a posar en marxa nombrosos projectes tant dins de l’àmbit social, com econòmic i fins i tot cultural, que arribaria a multitud dels nostres veïns i ens ajudaria a ser una ciutat més referent encara.

Per desgràcia, vam quedar fora de la primera edició i, en aquesta segona, ens hem presentat amb un projecte nou que millorava l’anterior –de fet ens han atorgat major puntuació–, però cal tenir en compte que no som l’única candidatura i que tots els municipis necessiten aquesta ajuda per a tirar endavant.

FA DUES setmanes rebiem el colp d’una segona i incomprensible denegació per part del Ministeri d’Hisenda. Una resolució que, lluny d’enfonsar-nos, ens ha fet alçar-nos amb l’ànim de lluitar més fort que mai per a aconseguir aquesta subvenció per a la ciutat, ja que en uns mesos es convocarà una tercera edició. Per això, com a regidor d’Economia, aquesta setmana he anat a Madrid a demanar explica-cions, perquè vull saber en què podem millorar encara el nostre projecte perquè s’accepte i prompte arriben aquests diners a Vila-real.

Llàstima que alguns, fidels a la seua deslleialtat institucional, demanaren cita per a fer la tradicional roda de premsa on responsabilitzar i atacar l’equip de govern, tot i que ells també han estat partícips. A diferència d’altres, des de Compromís per Vila-real hem mantingut sempre una actitud proactiva i positiva i només vam conéixer la notícia vam demanar cita amb el Ministeri per a defensar els nostres drets a Madrid.

*Portaveu de Compromís per Vila-real i regidor d’Economia