Demà serà un gran dia, un dia històric. Després de 24 anys, la Diputació de Castelló tornarà a tindre un president socialista. És un fet en si molt destacat i esperat, però l’alegria i l’orgull és encara més gran per la persona que ocuparà eixe càrrec: Pepe Martí.

Pepe porta 12 anys com a alcalde de Suera i ha tornat a guanyar recentment per majoria absoluta. Això posa de manifest la bona gestió que està duent a terme al capdavant del consistori. A més, és un dels principals referents del municipalisme en el PSPV-PSOE i ha ocupat diferents càrrecs de rellevància dins del partit. Té, per tant, l’experiència i el perfil idoni per tal d’afrontar aquest important repte.

Coneix perfectament la realitat i les necessitats dels pobles d’interior i estic convençut que serà especialment sensible amb aquest tema i utilitzarà totes les eines al seu abast per tal de combatre des de la institució provincial el greu problema que està patint la nostra província amb la despoblació. Serà una prioritat en aquesta etapa, com tant ha defensat, ampliar i millorar els serveis que s’ofereixen als pobles.

Pepe és el diputat que representa al partit judicial de Llucena, al qual pertany també l’Alcora. Guanyar en aquest partit ha sigut fonamental per tal de guanyar la Diputació, per la qual cosa els socialistes de l’Alcora ens sentim molt orgullosos d’haver contribuït a fer-ho possible, gràcies als bons resultats aconseguits al nostre municipi. Traure el millor de la Diputació per a tota la província, per a cadascuna de les nostres comarques, és un repte col·lectiu en el qual tots els grups han de sumar forces. Cal potenciar i lluitar per tot allò que ens uneix, que és molt més del que ens separa. Ens uneix, principalment, el bé comú, que sempre ha de prevaldre, per damunt d’ideologies i interessos partidistes.

Sé que Pepe i tots els diputats socialistes treballaran pel bé comú i afavoriran el diàleg, el consens i l’enteniment i treballaran amb humilitat i honestedat. Comença una nova etapa a la Diputació, entren aires renovats, aires de justícia, per tal de corregir desigualtats, i de gestió eficient. Un nou temps que serà molt beneficiós per als nostres pobles, no tinc cap dubte.

*Alcalde de l’Alcora