En el plenari del mes d’octubre tots els grups amb representació vam reclamar al Govern d’Espanya que consigne una partida en els pròxims Pressupostos Generals de l’Estat per a la construcció de la nova caserna de la Guàrdia Civil, una proposta que va obtindre la unanimitat de la corporació municipal.

L’actual caserna presta servei a 10 localitats amb una població superior a 30 mil habitants. A més, l’actual caserna requereix d’instal·lacions adequades per a les necessitats tant dels veïns i veïnes onderes, com dels municipis propers. Per açò, reivindiquem conjuntament la construcció d’estes instal·lacions que no es pot demorar més en el temps.

No obstant això, esta mateixa setmana, ens hem assabentat que el Partit Popular en el Congrés del Diputats ha rebutjat aquesta proposta. Com pot ser que Aguilella vote una cosa a Onda i els seus companys a Madrid facen tot el contrari? No deixa de ser lamentable que aquells que deurien de treballar pels interessos d’Onda, la única cosa que fan es desprestigi-la i posar pals a les rodes per a que la ciutat no continue avançant.

PERQUÈ Onda, tot i que alguns els sàpiga malament, ha avançat durant aquests anys. L’actual equip de govern va agafar un poble amb les taxes més altes d’atur de tota la província i en prop de tres anys hem aconseguit reduir-les en 7 punts i ara hi ha 1.000 persones menys parades. Hem millorat les instal·lacions esportives, que estaven totalment oblidades, de manera que es beneficien cadascun del clubs del nostre municipi. Hem impulsat inversions en cada barri d’Onda, garantint una millor qualitat de vida a tots els veïns i veïnes. Continuem reclamant inversions necessàries a altres administracions com els fons Europeus (FEDER), que suposaran la transformació d’Onda en els pròxims anys o el 3,5 milions d’euros que anem a invertir al centre històric de la nostra població.

Esta es la Onda que avança i que, per molts pals a les rodes que ens pose el Partit Popular, anem a continuar treballant pel que és just, sense baixar els braços.

*Alcalde de Onda