Sovint haureu sentit que «en dimarts, ni embarcats ni casats». Tanmateix, aquest dia de la setmana em resulta especial des de fa temps. La meua família no és supersticiosa. De fet, el 13 és la xifra favorita de la meua iaia. A més, justament dimarts 27 d’agost de 2019 vaig encetar l’aventura de representar Compromís al nostre Ajuntament. Aquell dia estava acompanyada de persones meravelloses, de les que creuen que la joventut té molt per aportar a la gestió pública. I jo no estava ni estic ací per decebre-les!

Amb coratge he intentat portar la veu de les veïnes que han tingut la voluntat de compartir una inquietud amb mi o els meus companys. Ara, ja ho hem anunciat, i ha estat dimarts, per cert! Amb la marxa del nostre benvolgut Sancho, ha començat una nova etapa amb la incorporació d’una dona valenta, treballadora i implicada en la justícia social com és Balma. Amb ella completem un equip de primera del que tindré l’honor de ser la portaveu. Estic segura que treballarem plegades per una Vila-real més justa, feminista, sostenible, i feliç.

La felicitat és un concepte ampli i difícil d’acotar. Autors ben diversos com Aristòtil, Sant Tomàs o Ortega i Gasset han intentat explicar el seu significat. Fins i tot podríem defensar que aquest concepte té tantes definicions com éssers humans. No obstant això, des de la filosofia política, per a mi hi ha una idea indiscutible i és que les persones venim al món perseguint la felicitat. Per això, pense que la política ha de disposar les ferramentes per garantir cobrir les necessitats que ens ajuden a aconseguir-la.

Des de Compromís estem disposades per escoltar la veu de tothom qui ho necessite, per aportar el nostre granet d’arena i fer possibles els somriures, els de tothom. I amb el somriure, la revolta! Seguim endavant!

*Regidora de Compromís per Vila-real