L’actual conjuntura sanitària derivada de la Covid-19 ens ha portat a adaptar el dia a dia a l’anomenada nova normalitat , i per aquest motiu la tornada a l’escola va a ser també diferent. En les últimes setmanes hem sentit parlar molt d’aquest tema davant la preocupació d’alguns dels membres de les comunitats educatives, en especial de les famílies.

L’Ajuntament de Nules vol llançar un missatge de tranquil·litat davant l’inici del nou curs escolar. De fet, en aquests moments s’està ultimant tots els detalls per a que els xiquets i les xiquetes de Nules tinguen els centres educatius en les millors condicions i compten amb totes les mesures de seguretat aconsellades per les autoritats sanitàries i educatives.

Tots els centres educatius de la població tenen, des del passat mes de juliol, el seu propi protocol aprovat per la Conselleria, i és més l’ajuntament està col·laborant i treballant juntament amb els equips directius per a que es complisquen totes les mesures de seguretat per a que el pròxim 7 de setembre l’alumnat torne a les aules amb les màximes garanties.

Els equips docents han fet un gran esforç en tots aquests mesos i a hores d’ara segueixen supervisant cada punt del pla de contingència que permetrà rebre a tot l’alumnat amb seguretat.

En aquest sentit, aquesta setmana anem a celebrar diferents reunions per a coordinar algunes de les tasques pendents com la desinfecció i neteja de les instal·lacions, també estem en contacte permanent amb els equips directius i conserges per a assegurar la seguretat de les aules.

Els nostres centres educatius estan preparats i adaptats a la nova normalitat, és ara el moment de la responsabilitat individual i social per a poder garantir la prevenció. H

*Regidora Educació i Portaveu Més Nules de l’Ajuntament de Nules