Mereix un govern que no prioritze exprimir les butxaques a impostos per a netejar la imatge de l’alcalde Benlloch en lloc de netejar la localitat. I és que Vila-real destina 27 euros per cap a la publicitat o el que és el mateix a l’autobombo i a propagar les mentides del primer edil a tort i dret. Som el 6ª municipi que més inverteix en tota Espanya, per darrere de poblacions com Barcelona, Madrid o Bilbao; mentre que per a cuidar el poble saben quant destina Benlloch? Únicament 20 euros.

També els proveïdors, associacions, clubs, funcionaris, pares o llauradors mereixen més. Mereixen un govern que els pague a temps i que no acaben ofegats per la morositat de qui diu defensar els seus interessos. Mereixen un govern que gestione, que no estire més el braç que la mànega, en definitiva, que siga responsable en els diners que no són seus. També mereixen més tots els que practiquen esport. Mereixen unes instal.lacions adequades o simplement un espai on poder entrenar. També mereixen més els llauradors que pateixen la zero gestió del bipartit en uns camins rurals que pareixen més uns camins de rallys. També mereixen més els veïns que pitjor ho estan passant, als qui els toca llegir com Benlloch converteix l’Ajuntament en una immobiliària, comprant edificis per a després no mantenir-los, en lloc de promoure habitatges socials com el millor patrimoni per al poble. També mereixen més els veïns del centre on cada vegada hi ha més cases buides repercutint als comerços i a la qualitat de vida. També mereixen més les associacions. Mereixen una participació real i no de postureo. Mereixen que les seues propostes siguen incloses en els pressupostos i que els regidors els atenguen en els seus barris in situ més regularment. També mereixen més els funcionaris. La Policia Local està en una situació insostenible per falta d’efectius, igual que la resta de treballadors als qui ni PP ni PSOE han volgut millorar les condicions laborals.

En definitiva, Vila-real mereix una alternativa que des del sentit comú lidere una ciutat que no avança i que no vol ser més ni roja ni blava.

*Candidat i portaveu de Ciudadanos a l’Ajuntament de Vila-real