Síguenos en redes sociales:

Firma invitada

Miquel Palomero

‘Llei mordassa’

Hi ha qui pensa que la recentment estrenada llei mordassa --Ley Orgánica de Protección de la Seguridad Ciudadana--, va en contra de les llibertats dels ciutadans. Però, encertadament, el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, opina tot el contrari. Fet i fet, el ministre ha afirmat, ufà, que per ara només es multaran els fets i les omissions respectant els pensaments, cosa que regularan --al pareixer-- després d’obtenir la majoria absoluta en les pròximes eleccions generals.

Són gent d’ordre, el Govern, que no permetrà que, durant els escassos mesos que falten per a les tals eleccions generals, la població estiga pertorbada pels milers de manifestacions que per tot arreu i tots els dies a totes hores interrompen la tranquil•la quotidianitat dels espanyols i les espanyoles escridassant contra la corrupció, la falta d’oportunitats, la cobdícia dels banquers, la brutalitat policial i altres coses.

La policia, ara substitutòria del jutjat, serà l’encarregada de valorar l’actitud de qui siga multant per una mala mirada o una educada demanda d’aclariment. S’acabaran d’una vegada les escalades als edificis --pràcticament ara passa tots els dies unes quantes vegades--, tenir pistola, escopeta, canó o míssil a casa sense permís o fer-los servir fora hores quan fins ara tothom en col•lecionava i lluïa. H

*Escriptor

Pulsa para ver más contenido para ti