Síguenos en redes sociales:

Supera’t a Nules

L’Ajuntament de Nules ha presentat el programa Itineraris Integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social que s’anomenat Supera’t a Nules i que va dirigit a dones en dificultats per a accedir al mercat laboral. De manera que, fins al 31 de desembre d’aquest any es preveu atendre entre 50 i 70 dones.

Aquest programa està subvencionat per la conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i Nules ha sigut una de les poblacions de la Comunitat beneficiaria d’aquestes ajudes amb un import total de 133.928,56 euros.

Amb aquesta iniciativa promoguda pel departament de Serveis Socials i la regidora Rosa Ventura, es treballa de manera individualitzada l’inserció sociolaboral ajustant-se a les necessitats de cadascuna de les participants amb l’objectiu de millorar la seua ocupabilitat.

De fet per a desenvolupar aquest projecte s’ha contractat a 10 professionals: dos psicòlegs, dos treballadors socials, tres orientadors laborals, un formador per a l’ocupació i dos administratius.

El projecte de Nules és novedós i diferent en relació als de altres municipis ja que cada una de les persones participants estarà acompanyada al llarg de tot el procés per 3 o 4 professionals amb la finalitat de millorar les seues habilitats per a que puguen repercutir en la seua ocupabilitat.

Les fases dels itineraris són: derivació de serveis socials al programa; informació i acolliment per l’equip de professionals; diagnòstic d’ocupabilitat i disseny d’itinerari personalitzat; formació i desenvolupament personal; participació activa; orientació i recerca d’ocupació; inserció sociolaboral i seguiment.

*Alcalde de Nules

Pulsa para ver más contenido para ti