Síguenos en redes sociales:

L’hora PSOE

Durant la campanya electoral, des dels Socialistes de Vinaròs, vam repetir reiteradament l’important que era per a nosaltres que a la Diputació, la Generalitat i al Govern de l’estat, hi haguera un equip de govern progressista liderat pel PSOE.

Amb una presència institucional socialista que només té un precedent a finals dels 80 i principis dels 90, ara és moment de treballar de valent. Sense excuses.

És el moment de demostrar que el PSOE i els equips de govern que encapçala junt a altres forces progressistes, és un partit que treballa en benefici de la ciutadania. És moment de demostrar que el poder institucional no és una màquina burocràtica de butaques, despatxos i telèfons. Si no que és una ferramenta d’intercomunicació ràpida i eficaç per posar a sobre la taula de Castelló, València o Madrid, els problemes i reivindicacions de Vinaròs i comarca.

Els nostres senadors i diputats a Madrid ho han demostrat en la visita que recentment ens van fer a la nostra ciutat per a veure, escoltar i prendre nota de primera mà, dels problemes urgents que Vinaròs té en matèria de costes i regressió d’aquesta. Ernest Blanch, al costat de la diputada Susana Ros, el diputat German Renau i la senadora Ana Edo van marxar una carpeta de deures pendents i reivindicacions que que s’han de defensar a Madrid.

La licitació del segellat de l’abocador per 2 milions, la licitació de la N-238 per més de 14 milions, la imminent licitació del Jaume I per més de 5 milions o la licitació del projecte i direcció d’obra del Nou Centre de Salut per 120.000 euros, demostren el compromís de Madrid, València i Castelló per Vinaròs i la seua comarca. Portem sis mesos al capdavant del nostre ajuntament i els resultats ja són palpables.

No ens oblidem d’on venim i el que ens ha costat arribar fins aquí. Sabem el que és estar a l’oposició i el que és fiscalitzar i denunciar el que creiem que no és bo.

Però tampoc oblidem mai que, de la mà del PSOE i dels governs de progrés que hem format part, Vinaròs, Castelló, València i Madrid, han viscut i han de seguir vivint, els anys amb més oportunitats.

És l’hora dels socialistes. L’hora PSOE.

*Alcalde de Vinaròs

Pulsa para ver más contenido para ti