Síguenos en redes sociales:

El turno

Marta Sorlí

L’oposició en temps de crisi

La crisi sanitària que estem vivint és una situació excepcional. Com excepcional serà la crisi econòmica que esdevindrà després. El nostre sistema de creences ha caigut i res del que ens semblava important és imprescindible. Hi ha coses que poden esperar, però l’atenció a les persones i al comerç local és imprescindible.

Cert és que ningú tenim la recepta màgica, encara que intentem posar el nostre granet. És moment de practicar una oposició constructiva i proposar mesures interessants amb l’objectiu d’ajudar en tot allò possible a l’equip de govern.

Compromís per Alcalà i Alcossebre vam començar aquesta crisi traslladant al govern la demanda veïnal de mantenir informada la ciutadana sobre l’actualitat local respecte al covid-19. I vam continuar realitzant una cerca en equip per tal de fer arribar al nostre ajuntament un recull de mesures destinades a sostindre la situació present i millorar les perspectives de futur.

Mesures com la creació d’un servei qualificat de compra a domicili per a persones de risc o la recuperació de la recollida de brossa porta a porta. Reforçar els serveis socials municiplas i augmentar la partida pressupostària per a ajudes d’emergència també fomentaria la tranquil·litat.

Igualment, hem demanat la supressió de la taxa d’ocupació pública de terrasses i de l’ORA o l’establiment d’un sistema de subvencions per als comerços que ajude a mantindre els negocis que ara perillen. Igualment, és moment de garantir la viabilitat de serveis com l’Escola Infantil i l’Espai de Respir.

Ara treballem des de casa perquè, quan puguem eixir al carrer, el sustent econòmic de les famílies estiga assegurat. Açò també passarà.

*Portaveu de Compromís per Alcalà-Alcossebre

Pulsa para ver más contenido para ti