La vacunació avança, de manera irregular, amb inquietud pels estranys però possibles efectes d’algunes de les vacunes, però avança. Poc a poc es comença a distingir la llum al final del túnel d’aquesta pandèmia, i en els pròxims mesos les ajudes europees començaran a prendre forma.

Despertarem d’aquest malson que està sent la covid-19 i damunt la taula tornarem a tindre assumptes pendents que afecten al present i al futur de la nostra societat, problemes que esperen respostes lluny dels prejudicis d’algunes formacions polítiques, més pendents d’alimentar el confrontament, els seues egos i la seua ànsia de poder que de trobar les solucions més adequades per a tota la ciutadania.

Ciutadans seguirem treballant en les institucions buscant la millor opció per als veïns, per a ajudar-los ara i el dia de demà. A Vila-real tenim un bon exemple, però en altres ajuntaments i institucions també.

Seguint les pautes del nostre acord pels pressupostos ens vam centrar en un primer moment en qüestions que afectaven a la qualitat de vida en la nostra ciutat i dels nostres veïns: millor manteniment i més civisme, els quals van de la mà perquè el segon facilita el primer. Esperem que prompte siga realitat la regulació dels patinets, i majors sancions per incomplir en la convivència amb animals però també amb la ciutat i entre persones.

El més d’abril ha tocat el torn a les oportunitats. L’exigència d’un accés directe a l’AP-7 junt a la creació i difusió d’un registre d’espais industrials son iniciatives que busquen augmentar el potencial de Vila-real com una ciutat d’oportunitats i amb molt de futur. En la segona de les iniciatives proposàvem a més reduir tràmits i costos d’instal·lació per atraure industria i traure profit de la marca Municipi Industrial Estratègic, dos opcions que permeten la normativa autonòmica.

Estem molt il·lusionats en l’acceptació que estan tenint les nostres propostes i en l’efecte que poden tenir en el present i en el futur de la nostra ciutat. Totes van encaminades a garantir que Vila-real tinga capacitat per a crear llocs de treball, capacitat per mantindre els serveis i millorar-los i capacitat a oferir oportunitats.

Portaveu de Ciutadans en el Ajuntament de Vila-real i diputat provincial