Globalis connectarà empreses per crear oportunitats de negoci

Organitza dos sessions innovadores en Segorbe (11 de juny) i Vall d’Alba (25 de juny) abans del Fòrum Nacional d’Innovació (26 de setembre)

Foto d’arxiu de l’edició de l’any passat del cicle ‘Interconectados’, en la sessió que va acollir Vall d’Alba.

Foto d’arxiu de l’edició de l’any passat del cicle ‘Interconectados’, en la sessió que va acollir Vall d’Alba. / Mediterráneo

La Fundació Globalis torna a impulsar enguany Interconectados, un cicle de jornades empresarials amb l’objectiu de crear noves oportunitats de negoci entre els emprenedors de la província, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real i la Diputació.

Amb aqueixa premissa, l’entitat programa dos sessions en els centres CEDES de Segorbe i Vall d’Alba. La primera jornada tindrà lloc l’11 de juny de 9.00 a 11.00 hores en les instal·lacions ubicades en el número 1 de la plaça Almudín de la capital del Palància. Mentrestant, la segona la duran a terme dos setmanes més tard, el pròxim 25 de juny, a la mateixa hora, en el CEDES de Vall d’Alba, situat en el carrer Via Augusta.

Les jornades comptaran amb un acte de benvinguda que comptarà amb la presència de la directora de la Fundació Globalis, Maria Bellmunt; a més d’autoritats de cada poble. També posaran en marxa dinàmiques i activitats de teambuilding i networking que permetran trencar el gel i conéixer-se entre ells els emprenedors assistents. La intenció és que les empreses que acudisquen a aquestes jornades puguen presentar-se individualment a la resta de participants.

Les dos jornades són completament gratuïtes, però és necessari inscriure’s prèviament per a poder participar en l’acte.

Aquestes trobades seran l’avantsala del gran esdeveniment que organitza Globalis de forma anual, com és en aquest cas el XII Fòrum Nacional d’Innovació, que enguany estarà centrat en el futur de la construcció. Tindrà lloc durant el matí del 26 de setembre al Gran Casino. 

Si vols inscriure't al cicle, punxa en aquest enllaç.