L’Ajuntament de l’Alcora ha inaugurat una nova àrea infantil, situada en el parc Germanes Ferrer Bou. Es tracta d’un avió de grans dimensions, que ocupa una superfície aproximada de 400 m², compost de molts jocs.

Aquest espai compta amb plataformes de diverses altures i permet l’accessibilitat mitjançant rampes. Així mateix, fomenta la integració gràcies als jocs que ofereixen els panells lúdics (alguns amb braille) instal·lats a l’interior de l’estructura i en els laterals de l’avió. La plataforma central i la cabina de fuselatge reuneixen una gran quantitat de jocs mitjançant panells que permetran als xiquets i xiquetes desenvolupar les seues capacitats motrius.

També compta amb bancs a l’interior, creant un àrea de reunió i joc. La passarel·la dóna forma a la cua de l’avió i aquesta s’eleva fins a una altura de 3,5 metres perquè els xiquets més majors accedisquen al gran tobogan tub de l’avió. Per a completar el fuselatge de l’avió, sobre l’estructura principal van col·locades les ales, que reuneixen jocs d’escalada, tobogans i un gronxador.

La zona està coberta per 800 m² d’arena i s’ha instal·lat cautxú de 4 cm d’espessor en la zona de seguretat de joc.