La campanya promocional “Dimarts a la fresca” ha començat aquest estiu amb la participació de 25 botigues dels carrers Major i Sant Joan. La bona acollida que va tindre la iniciativa l'any passat ha fet augmentar el nombre de comerços participants i ha allargat la campanya fins al 15 de setembre.

Cada dimarts de 18.00 a 21.00 hores, els comerços del carrer Major i carrer de Sant Joan trauen els seus productes al carrer en el marc de la campanya “Dimarts a la fresca” que es va estrenar l'any passat i que va tindre un gran èxit d'acollida, tant per part dels comerciants com dels consumidors.

Les botigues participants, que han passat de les 15 de l'any passat a les 25 d'enguany, ofereixen els seues productes de promoció directament al carrer. Totes elles amb la imatge comuna d'un para-sol de color verd que identifica els comerços que participen en una campanya que va començar ahir i que s'allargarà fins al 15 de setembre.

L'objectiu és promocionar la ciutat i el seu comerç i invitar els veïns i visitants a passejar pels carrers del centre històric de Benicarló. La iniciativa es du a terme entre els mateixos botiguers del centre històric i compta amb el recolzament de la Regidoria de Comerç i Mercats.