Almassora obri el termini de preinscripció a l'Escola d’Estiu

El servici, destinat a xiquets de 2 a 12 anys, s'ofereix per quinzenes des del 26 de juny fins al 30 d'agost. Esta edició es realitzarà en el col·legi Germans Ochando.

Per a la preinscripció es pot accedir fins al 3 de juny a la pàgina web municipal www.almassora.es i buscar l'apartat inscripció d'activitats, on figura este servici.

La preinscripció per a l'escola d'estiu 2024 ja està oberta

La preinscripció per a l'escola d'estiu 2024 ja està oberta / Mediterráneo

L'Ajuntament d'Almassora ha obert el termini de preinscripció de l'Escola d’Estiu fins al pròxim dia 3 de juny. El servici, destinat a xiquets de 2 a 12 anys que busca afavorir la conciliació familiar, s'ofereix per quinzenes des del 26 de juny fins al 30 d'agost. Esta edició es realitzarà en el col·legi Germans Ochando.

El regidor d'Educació, Vicente Blay Casino, ha explicat que per a la preinscripció cal accedir a la pàgina web municipal www.almassora.es i buscar l'apartat inscripció d'activitats. Una vegada allí, cal punxar a inscriure't en l'activitat i mirar les activitats disponibles i ací figura la preinscripció a l'Escola d’Estiu, on cal triar les quinzenes que es requerisquen.

L'horari d'entrada serà de 7.30 a 09.00 hores, ja que les activitats es realitzaran de 09.00 a 13.30 hores. Per tant, l'hora d'eixida estarà fixada de 13.30 a 14.00 hores. Totes les places han tingut la possibilitat de completar-se amb menjador, que preveu la recollida dels alumnes a les 16.00 hores.

El termini de matrícula serà del 13 al 20 de juny. Per a qualsevol dubte poden trucar al telèfon 964560001, extensió 2259, o enviar un correu electrònic a educacio@almassora.es.