20A EDICIÓ DE LA CITA

Eliane Elias tanca el Festival Internacional de Jazz de Peníscola

La cantant i pianista brasilera actua aquest dissabte 22 de juliol, a les 20.00 hores

El Palau de Congressos serà l'escenari d'aquest concert amb l'estrella internacional

Eliane Elias és una estrella internacional, guanyadora de premis Grammy entre altres reconeixements.

Eliane Elias és una estrella internacional, guanyadora de premis Grammy entre altres reconeixements.

E. G.

Una estrella internacional. Així es presenta aquest dissabte, 22 de juliol, la pianista i cantant brasilera Eliane Elias, qui s'encarregarà de tancar la 20a edició del Festival Internacional de Jazz de Peníscola.

El Palau de Congressos de la localitat acollirà el seu concert, a partir de les 20.00 hores, una actuació on presentarà els temes del seu últim disc, Quietude, on proposa un viatge relaxat a les seues arrels brasileres. Per a l'ocasió, l'artista guanyadora d'un Grammy al millor àlbum de latin jazz en 2022 i també d'un Latin Grammy al millor disc de jazz i latin jazz per Mirror Mirror, estarà acompanya al contrabaix per Marc Johnson, i a la bateria per Rafael Barata.

Eliane Elias torna a la província de Castelló per a protagonitzar la cloenda del Festival de Jazz de Peníscola.

Eliane Elias torna a la província de Castelló per a protagonitzar la cloenda del Festival de Jazz de Peníscola.

Amb el seu particular estil musical, on combina les seues arrels amb una veu seductora i un virtuosisme al piano, Elias ha demostrat al llarg de la seua trajectòria unes habilitats clàssiques i de composició extraordinàries convertint-se en un dels sons més recognoscibles del jazz actual.

Cloenda i entrades

Amb ella, amb el seu directe, el Festival Internacional de Jazz de Peníscola que organitza l'Institut Valencià de Cultura (IVC) s'acomiada després d'haver gaudit ja amb la presència de Martin Taylor & Ulf Wakenius, els lituans Dainius Pulauskas Group, i, el dissabte passat, del pianista argentí Mario Parmisano

Les entrades per a aquest concert tenen un preu de 20 euros. Recordem que podeu trobar més informació i venda de les entrades de tot el festival en el web específic de l’esdeveniment musical: https://jazz.ivc.gva.es/