El carrer de pilota d’Almenara va gaudir de les quatre vibrants partides corresponents a les finals del torneig individual de galotxa. Pel matí obria el programa de la jornada la final de Tercera B entre dos companys d’equip, Salva, amb Angel de feridor, i Vicent del Marquesat, al que acompanyava Sergi. Una partida molt renyida, on la pegada del primer va ser clarament determinant per a alçar la copa de campió.

La matinal va ser completada amb la partida final de la categoria Tercera A, en la que Joan de Valencia va derrotar al seu contrincant, Chenoll de Manises. Tant Gregori, feridor del campió, com Nemesio, per part del jugador de Manises, varen complir amb excreix amb el seu treball.

Ja per la vesprada era la final de plata, amb Fede de Montserrat i Pere del Marquesat com a contendents. En el cas del primer el seu feridor Pau va donar un recital, mentre que a Voro d’Alfarp li costava un poc més adaptar-se al carrer d’Almenara. El mateix li va passar al seu company Pere, que no va jugar a gust en cap moment. El guanyador al final de la mateixa, Fede, va jugar més a l’aire i buscant millor les parets.

PRIMERA CATEGORIA // El colofó del torneig, la final de Primera, enfrontava al campió del 2015, Juan Carlos, el Xato d’Almenara, amb Pau del Marquesat. La partida va tindre un gran nivell. Algunes pilotades de Pau foren espectaculars, mentre que Juan Carlos responia amb criteri.

En els jocs finals, una pilotada va colpejar a Pau, fent que baixara el rendiment. Juan Carlos va aconseguir reeditar el triomf del 2015, proclamant-se bicampió del torneig. Els trofeus van comptar amb la presencia de l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez. H