Síguenos en redes sociales:

MÚSICA

Izal, el gran al·licient del Music Port Festival

Izal, el gran al·licient del Music Port Festival

Castelló és terra de festivals. Arenal Sound, Rototom, Sant San i, per descomptat, el FIB, són esdeveniments que no poden faltar per als bons aficionats a la música de la província. Però per als fans que no tinguin prou amb les grans cites de Benicàssim o Borriana, el 5 i 6 de juliol es celebrarà un festival molt recomanable a pocs quilòmetres de Castelló, el Music Port Festival, en concret al Port de Sagunt.

L'esdeveniment es desenvolupará a l'Espai La Nau de Port de Sagunt amb una combinació de més de 30 artistes i tres escenaris en què conviuran música, arts visuals i arts escèniques.

El plat fort del Music Port serà Izal, un valor segur de l'indie nacional i que, de ben segur, congregarà dissabte a milers de la seva legió de fans de Castelló. Al costat de la banda que ha popularitzat temes com La muejer de verde, Copacabana o Qué bien, la cita musical comptarà amb altres al·licients excel·lents com Miss Caffeina, Carlos Sadness, Anni B Sweet o Mando Diao -tots ells el divendres-o Viva Suecia o Rayden -el dissabte--.

A més d'aquests 'ingredients', la cita ha posat especial èmfasi en reforçar les seves propostes de música electrònica, amb noms com Mueveloreina, Fru Katinka, Wisemen Project, Innmir, Maadraasoo o The Basement.

Pulsa para ver más contenido para ti