Benicàssim ha engegat una activitat que cerca potenciar les habilitats d’aprenentatge dels xiquets de la localitat a partir de senzills exercicis que augmentaran el potencial dels participants.

Així doncs, i a través de la Regidoria d’Educació, s’ofereix el curs Entrena ment, que es celebrarà durant els pròxims set divendres (l’activitat va començar la setmana passada) en el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià, a les 19.30 hores.

El regidor d’Educació de Benicàssim, Javier Alonso, la va qualificar com una activitat «innovadora» en la formació de la infància, que cerca potenciar les habilitats d’aprenentatge dels més xicotets. L’edil va detallar que mitjançant activitats de joc no competitiu, expressió corporal, meditació i intel·ligència emocional, els responsables d’Entrena ment cercaran millorar les competitivitats psicofísiques dels alumnes participants.

POTENCIACIÓ

El taller va dirigit a xiquets i xiquetes de la localitat d’entre 5 i 11 anys i té una capacitat de 20 places en aquesta edició. Com va destacar el regidor d’Educació, «aquest taller segueix la línia de potenciació de les activitats dirigides a millorar les capacitats d’aprenentatge dels joves i el seu desenvolupament personal». «En aquest cas en concret abordant amb major èmfasi la identitat, la confiança, l’autoestima i el respecte», va finalitzar l’edil respecte a aquesta nova activitat educativa.