L’IES Jaume I de Borriana està immers en l’organització de la segona edició de les Jornades MAOC, que es celebraran els dies 19 i 20 d’octubre. Aquesta cita està dirigida als docents que vulguen conéixer models alternatius d’avaluar al seu alumnat.

Les ponències inaugurals estaran a càrrec de Neus Sanmartí (de la Universitat Autònoma de Barcelona) amb la sessió titulada Cóm fer una bona rúbrica d’avaluació, i Roberto Aguado (de la Universitat Pública de Navarra), amb L’avaluació del docent.

Temes com l’avaluació del projectes, la utilitat de posar notes, grups dialògics i avaluació mitjançant voluntariat extern al centre i el foment del pensament crític seran alguns dels conceptes que centraran les xerrades, el 20 d’octubre. Pere Royo, Mercè Mas, Carmen Ferrete, Luz Valero, Jordi Dómenech i Glòria Arbonés seran els ponents que protagonitzaran la present edició.

Així, durant les dues jornades tindran lloc diversos col·loquis i taules redones per a conèixer l’experiència de centres educatius pioners en la implantació de nous sistemes organitzatius que optimitzen el rendiment a l’aula.

Una oportunitat idònia perquè el professorat aprenga noves tècniques i models d’avaluació.