Els més joves atletes provincials, aquells que es formen cada temporada en el Colegio Diputación de Castelló, han iniciat la nova temporada 2020 amb molta força. El darrer dissabte es va disputar a l’estadi Luis Puig de València el Campionat de la Comunitat Valenciana sub-14 en pista coberta, on l’equip castellonenc va guanyar en categoria masculina i va ser subcampió en la competició femenina.

Els xics van sumar 118 punts, pels 107 del València CA i els 84 del CA Safor-Teika. Els castellonencs van aconseguir un fantàstic botí d’onze medalles, amb un total de cinc primers llocs, tres segons i tres tercers.

Els ors van ser per a David Gadea en 60 m tanques (9.01), Yoel Pérez en alçada (1,56), Gerard Belsa en triple (10,10), Juan Luis Prado en pes (11,96) i el relleu 4x200 amb el mateix Prado, David Daudén, Felipe Luis Ruiz i David Gadea (1.45.77).

Els segons llocs van ser per a Hugo Pérez en 60 m (8.40), Youssef Amloui en 2.000 m (6.48.87) i David Daudén en llargada (4,66), i els tercers per a Álvaro Corella en 1.000 m (3.08.45), Andreu Ahicart en 500 m (1.26.07) i Johnny Estepa en 2.000 m marxa (12.19.99).

competició femenina / En xiques, les atletes castellonenques van fer una gran competició a València, i amb un total de 120 punts es van quedar a només 4,5 del València CA, que es va proclamar campió, mentre el CA Safor-Teika va ser tercer amb 91,5, i el CA Playas de Castellón, l’altre representant provincial, cinqué amb 81,5. Les joves del Colegio Diputación van aconseguir set podis, amb quatre primers llocs, dos segons i un tercer.

Els ors van ser per a Sara Ezraigainatte en 500 m (1.23.76), Vega Rubio en alçada (1,40), Aitana Martínez en triple (9,81) i el relleu 4x200 amb Maia Trenco, Paula Gálvez, Vega Rubio i Sara Ezraigainatte (1.55.32).

Van pujar al segon esglaó Enya Fuster en pes (8,12) i Maia Trenco en 60 m (8.53), mentre que va ser tercera Nadia Soto en 1.000 m (3.14.00) i es van classificar quartes Arancha Torres en 2.000 m (7.33.81) i Cloe Balaguer en 60 m tanques (11.08).

playas de castellón

Per acabar, l’equip femení del CA Playas de Castellón va aconseguir un segon lloc amb Uma Falcó en 60 m tanques (10.46) i tres bronzes gràcies a Alejandra Bonet en triple (9,40), Neus Safont en pes (7,06) i Mar Navarro en llargada (4,20).