Si la teua major il·lusió és acompanyar els teus jugadors favorits del Villareal CF en els seus partits de la Lliga fora de casa, aquest somni pot ser ja una realitat.

Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo et porten la gran promoció que durant diverses temporades ja ha fet possible que molts xiquets i xiquetes hagen format part de l’expedició grogueta als estadis de futbol de tota la geografia nacional.

Per a ser un dels afortunats només cal que formes part d’un dels clubs esportius que tinguen una relació amb el Villarreal CF, ja siga com a integrant del Projecte Endavant o qualsevol altre tipus de patrocini amb el club.

com participar? / Per a participar, només has d’enviar des del teu mòbil, per whatsapp o correu electrònic, una fotografia que podrà ser publicada en el suplement Esport Jove, en la qual estigues jugant amb els teus companys d’equip, animant al Villarreal a l’Estadi de la Ceràmica o el que més t’agrade.

Entre les fotografies rebudes se sortejaran diversos regals, entre els quals destaca un viatge per a dues persones, un xiquet o xiqueta, i un familiar major d’edat, per a acompanyar al Villarreal CF en els seus partits de Lliga a domicili. Així, els guanyadors podran sentir-se com un més en l’expedició del Submarí juntament amb els jugadors dirigits pel tècnic Javier Calleja.

La promoció també inclou el sorteig d’altres regals, com samarretes i balons signats per tots els jugadors de l’equip groguet. Uns autèntics tresors per a tots els millors seguidors del Submarí que ara poden ser teus.

Ja ho saps, no esperes més i envian’s ja les teues millors fotografies per a tindre opcions d’aconseguir aquests regals tan especials i viure moments realment inoblidables amb tots els cracks dels teus somnis. Que tingues molta, molta sort!