El Club Football Pro Burriana va mantindre recentment una reunió per videoconferència amb les mares i pares dels diferents jugadors del club per a donar-los complida informació relativa a l’actualitat de l’entitat i el seu futur més immediat. Després d’una breu benvinguda, es va informar de l’estat de la situació actual que està vivint el club i es van detallar les activitats que ha realitzat l’entitat des del passat 12 de març, quan es van suspendre totes les activitats esportives pel covid-19.

També es van presentar unes estadístiques amb les hores i sessions d’entrenament i de partits que s’han realitzat, així com les que no s’han pogut realitzar per l’epidèmia. De la mateixa manera es va informar amb un gràfic del percentatge i les xifres de les diferents partides de gastos ocasionats per l’import de la quota d’inscripció dels jugadors. A més, es van donar a conéixer els gastos que després de la paralització de l’activitat per l’estat d’alarma s’ha estalviat el club, així com els gastos addicionals.

També es va informar de la reunió amb el Servei Municipal d’Esports (SME) de Borriana per a informar de l’obertura progressiva de les instal·lacions esportives, sent la intenció del club la de reprendre els entrenaments de la temporada 2019/20 quan les Autoritats ho permetaen i sempre davall les seues indicacions i instruccions, a més d’establir un criteri de dates entre la finalització de la temporada 2019/2020 i l’inici de la temporada 2020/2021.

preinscripcions / Des del passat 25 de maig està obert el termini per a les preinscripcions per a la pròxima temporada, amb una bonificació del 10% en el preu de la quota per a la temporada 2020/2021 per a jugadors de la 2019-2020. De cara al pròxim curs esportiu es va a continuar en la mateixa línia de roba esportiva dels dos anteriors.

Activitats d’Estiu / Sempre que s’autoritze per les autoritats competents, davall les seues recomanacions i seguint els protocols establits, el club oferirà sessions de tecnificació. En juliol, al camp San Fernando, els dilluns, dimars, dijous i divendres de 18 a 19 hores; i a l’agost, al mateix escenari, en jornades de dilluns, dimarts, dijous i divendres de 10.30 a 11.30 hores.

Per últim, el Campus Intern Futbol Tecnificació MultiSport es realitzarà en dos torns: futbol-11 del 10 al 14 d’agost i futbol-8 del 17 al 21 d’agost, amb pensió completa i un preu total de 395 euros i on hi haurà sessions de tecnificació en futbol, sessions de possessió de baló i partits reduits, sessions audiovisual de tècnica, tàctica i sistemes de joc, sessions multisport (futvolei, volei platja, futnet, ping pong o futbol platja), sessions d’esports aquàtics (cada dia de 15.00 a 18.00 hores) i que incluirà caiac polo, piragüisme, paddle surf, etc.

El club té la intenció de continuar amb la seua activitat i creixent cada temporada.