Quatre equips de la cantera grogueta s’han proclamat campions de les seues lligues, després de donar-se per conclosa la temporada 2019/20 en les competicions de futbol formatiu a causa de la pandèmia del covid-19. Davant de la impossibilitat de reprendre els campionats, el juvenil A, el mini B, el femení infantil-cadet i el femení aleví s’han alçat amb els títols de lliga a l’ostentar el lideratge abans de decretar-se l’estat d’alarma i la consegüent suspensió de l’activitat esportiva al país.

El juvenil A del Villarreal CF ha sigut el millor equip del Grup VII de la Divisió d’Honor. Líder indiscutible des de la sèptima jornada, l’equip dirigit pel almassorí Miguel Ángel Tena s’ha proclamat campió, a l’avantatjar al Llevant UD per dos punts, amb 25 jornades de 30 celebrades.

XIFRES FABULOSES / Especialment destacada ha sigut també la trajectòria del mini B, que es va alçar amb el campionat del Grup 1 prebenjamí de Castelló de primer any, registrant xifres fabuloses, a l’anotar 173 gols a favor i únicament rebre nou en contra. En la Lliga Platino, amb tan sols dos jornades disputades, també era líder amb dos victòries i una diferència de gols de més 12. Tal situació li convertix també en campió d’esta prestigiosa i nova categoria impulsada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV).

Una temporada més, en dones, el Villarreal CF ha demostrat ser el club de referència de la província de Castelló en etapes formatives. El cadet-infantil va guanyar la primera fase de la Lliga Valenta a l’aconseguir un total ple de victòries en els seus onzes trobades. De la mateixa manera, es va imposar el femení aleví groguet, que va comptar els seus xocs per victòries durant la primera part del campionat.

En la segona fase del campionat, ambdós equips groguets eren líders amb bona renda de punts sobre els seus competidors, d’esta manera, les groguetes s’adjudiquen un doble entorxat en la temporada 2019/20.

AMB ÀNIMA DE CAMPIÓ / A pesar de no obtindre el títol de lliga, digna de menció ha sigut l’actuació de l’aleví B, que s’ha proclamat subcampió de la Superlliga aleví de primer any, igualat a punts amb el Valencia CF, que ha sigut el vencedor al tindre una millor diferència de gols que els jugadors groguets.