Conscienciar als més xicotets sobre problemàtiques com la generació de residus, i la importància del reciclatge d’una manera divertida, és més fàcil que mai amb La Vida de les Coses. Es tracta d’un projecte educatiu i de sensibilització ambiental de Fobesa i Fovasa, companyies de Grup Gimeno que ho ofereixen ara en obert per a ajudar a entretindre als xiquets i xiquetes durant aquestes setmanes a casa.

Una iniciativa a la qual ja es pot accedir a través de la pàgina web www.lavidadelascosas.com, en la qual estan disponibles els vídeos de les diferents unitats didàctiques del projecte, dedicades al cicle de vida dels productes, el canvi climàtic, els residus i la seua gestió, el consum responsable i les bones pràctiques ambientals, respectivament.

Aquest material multimèdia està protagonitzat per sis personatges animats en 3D que ensenyaran als més xicotets a voler i cuidar l’entorn mitjançant senzilles pràctiques que poden aplicar en el dia a dia des de casa mentre es diverteixen.

UNA APLICACIÓ AL MÒBIL // I per a completar el contingut de la pàgina web, Fobesa i Fovasa posen a la disposició de les famílies l’app de La vida de les coses (tant per a IOS i Android), iniciativa que dona accés a activitats i jocs interactius per a totes les edats.

Divertides aventures, elements de ludificació, creatius selfies amb els protagonistes del projecte i reptes de coneixements en matèria de sostenibilitat són només alguns exemples del que els més xicotets podran accedir des de casa, per aprendre i jugar.

En el marc d’aquest programa (que el mes que ve compleix ja un any), els professionals de les companyies han realitzat ja més de 120 Reciclases en centres de nou municipis de la Comunitat Valenciana, mostrant a més de 2.800 xiquets i xiquetes la importància del reciclatge, la reutilització i els hàbits de consum responsable. Per a més informació, www.lavidadelascosas.com.